bip.gov.pl

wyszukiwarka zaawansowana
Podanie informacji do publicznej wiadomości - IWŚ.6220.3.13.2024
Podanie informacji do publicznej wiadomości

Na podstawie art. 85 ust. 3 ustawy z dnia 3 października 2008 r. o udostępnianiu informacji o środowisku i jego ochronie, udziale społeczeństwa w ochronie środowiska oraz o ocenach oddziaływania na środowisko (t.j. Dz. U. z 2023 r., poz. 1094 ze zm.),
informuję, że:

- Wójt Gminy Żelazków w dniu 26 czerwca 2024 roku wydał decyzję znak: IWŚ.6220.3.12.2024 o środowiskowych uwarunkowaniach dla przedsięwzięcia pn.: „Przebudowa drogi powiatowej nr 4596 P na odcinku Florentyna – Borków Stary” realizowanego na działkach ew. nr: 29, 28/3, 127 obręb 0006 Florentyna, 38, 1, 2/1 obręb 0010 Ilno, 177, 25/3 i 42 obręb 0003 Borków Stary.
-  Niniejsza decyzja oraz dokumentacja sprawy, w tym postanowienie Regionalnego Dyrektora Ochrony Środowiska w Poznaniu z dnia 28.05.2024 r. znak: WOO-II.4220.45.2024.AON.5, opinia Dyrektora Zarządu Zlewni Wód Polskich w Kaliszu Państwowego Gospodarstwa Wodnego Wody Polskie z dnia 16.05.2024 r. znak: PK.ZZŚ.4901.65.2024.JS.2 oraz opinia Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego w Kaliszu z dnia 21.05.2024 r. znak: ON-NS.9011.3.20.2024 są do wglądu w siedzibie Urzędu Gminy Żelazków w godzinach urzędowania (tj. od godz. 730 do 1530).
- Treść przedmiotowej decyzji udostępnia się na okres 14 dni na stronie Biuletynu Informacji Publicznej Urzędu Gminy Żelazków.

Treść informacji - otwórz
Treść decyzji - otwórz
Podmiot publikujący
WytworzyłMichał Kraszkiewicz - Wójt Gminy Żelazków2024-06-26 00:00
Publikujący B. Kot - admin 2024-06-26 14:51
Wygenerowano: 27 grudnia 2024r. 00:14:46
[ X ]
Nowe zasady dotyczące cookies W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies.